GEREALISEERDE DROMEN

Gerealiseerde plannen die ooit ook begonnen zijn als droom:

Onisper is begonnen als droom aan de keukentafel om een nieuw online sportplatform te creëren, waarbij je online samen met je vrienden kunt sporten terwijl je elkaar ziet en hoort.

NextFin is ontstaan vanuit onze gezamenlijke ambitie om ondernemers te helpen ondernemen. Wij bieden boekhoud oplossingen via onze Bookkeeping as a Service aanpak.

Clean2Anywhere is een sociaal maatschappelijke onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werkt krijgt onder andere met de bouw van modulaire woonobjecten uit lokaal gedolven afvalplastic, hout en textiel, voor de realisatie van tijdelijke woonruimte.

Research Survey is begonnen uit de frustratie van een gynaecoloog die moeite had om op een gestructureerde en patiënt vriendelijke manier aan kwalitatief goede onderzoeksdata te komen. Hiervoor is een nieuw onderzoeksplatform ontstaan.

Blue Suit is een FinTech onderneming waarmee wij een samenwerking hebben. We ontwikkelen en vermarkten producten voor de financiële sector. We versimpelen het financieringsproces en vergroten het inzicht bij de financiële instelling en de ondernemer over de financieringsaanvraag.