ACTIVITEITEN

Dare Business Innovation begeleidt ondernemers met vraagstukken rondom strategie, verandering, innovatie en financiering. Dit doen we op verschillende manieren:

  1. Interim management, invulling van een tijdelijke vacature binnen de organisatie. Dat kan een managementrol zijn, maar kunnen ook functies zijn als productmanager, productowner, programmamanager, projectmanager of financieel adviseur.
  2. Projects, we stellen op basis van een uitgebreide intake een plan van aanpak op, om samen uit te voeren en realiseren samen het plan.
  3. Finance, voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Verbonden aan Collin Crowdfund als connected crowdfund adviseur, We helpen met het financieringsplan en de realisatie van de financiering.
  4. Concepts, samen met andere ondernemers of voor eigen rekening en risico, nieuwe concepten in de markt zetten.
  5. Administratie, in samenwerking met NextFin bieden we administratieve en fiscale ondersteuning voor ondernemers. Het bijhouden van de administratie, belastingen en loonadministratie, tot aan het opleveren van rapportages en jaarrekeningen. We bieden ondernemers financieel inzicht en overzicht.